3 ideeën wat te doen met je reisfoto’s

door Reis om de Wereld
319 views

Je herkent het vast wel, je komt terug van een fijne vakantie en hebt je camera vol met de prachtigste foto’s. Alleen, hoe voorkom je dat ze op je camera blijven staan en je de foto’s verder niet meer ziet? Graag geven we je ideeën wat je met je vakantiefoto’s kunt doen om er dagelijks van te genieten.

Mogelijk heb je op reis de foto’s met je mobieltje gemaakt. Geen probleem. Tegenwoordig is de kwaliteit van de camera´s op smartphones ook erg hoog, waardoor je deze foto´s vaak zonder problemen kunt gebruiken om te laten printen in goede kwaliteit. En ben je benieuwd waar je dan diverse originele fotoproducten kunt laten maken?

Neem eens een kijkje bij Drukzo Nederland. Je kunt hier eenvoudig je producten zelf online ontwerpen en bestellen. Aangezien alles in Nederland gedrukt wordt, heb je je bestelling super snel in huis. Lees vooral verder om te zien wat onze tips zijn voor het laten drukken van je vakantiefoto’s!

Online fotoboek samenstellen

Het is natuurlijk leuk om een fotoalbum te laten printen met een selectie van de mooiste foto´s van je trip. Of je nu een weekendje weg bent geweest op stedentrip naar bijvoorbeeld Berlijn, een strandvakantie binnen Europa hebt gemaakt of een verre reis naar Azië of Zuid-Amerika achter de rug hebt, tijdens een reis maak je vaak vele foto´s.

Als blijvende herinnering is een (hardcover) fotoboek de perfecte oplossing. Online kun je makkelijk en snel zelf een fotoboek samenstellen en deze geheel naar jouw wens maken. Binnen een paar dagen heb je zo je eigen ontworpen album in huis. Nog even een tip: dit is ook leuk om cadeau te doen aan je reismaatje.

Foto´s aan de muur

Je kunt je herinneringen ook op de muur ophangen, bijvoorbeeld als fotobehang, een foto op hout of een fotoschilderij op canvas. Met een fotobehang kun je een hele wand omtoveren, bijvoorbeeld in je slaapkamer of juist de woonkamer. Zo geniet je optimaal van je vakantiefoto.

Foto op hout

Heb je liever een kleiner formaat aan de muur? Dan is bijvoorbeeld een foto op canvas zeer geschikt, aangezien je dit als een schilderij aan de muur kunt hangen. Je kunt ook een foto op hout laten afdrukken om in de kast te zetten of op een plank tegen de muur aan. Of maak bijvoorbeeld een fotocollectie met diverse foto´s op hout en zet deze verspreid door je kamer neer, zodat je overal aan je reis herinnert wordt.

Verrassend originele fotoproducten

Elke ochtend je kopje verse koffie uit een mok met je vakantiefoto drinken? Of lekker relaxen op de bank met een kussen met een eigen foto erop? Het is mogelijk om je reisfoto op diverse producten te laten afdrukken, zoals bekers, kalenders en magneten.
Zo kies je voor een originele vorm om van je foto te genieten. En heb je er al eens aan gedacht om een mooie foto als kaart te laten afdrukken? Zit nooit meer verlegen om een aparte ansichtkaart als je die wilt versturen. Of bestel alvast je kerstkaarten om naar je familie en vrienden te versturen.

Zoals je kunt lezen zijn er volop mogelijkheden voor bijzondere fotoproducten. Zet dus snel je foto´s van je camera of mobiel op je computer, maak een selectie en bestel online originele producten met je eigen vakantiefoto’s!

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer