3 telefoon accessoires die je niet mag missen als je op reis bent

door Reis om de Wereld
571 views

De zomervakantie is in volle gang en mensen stappen weer in de auto of het vliegtuig om op reis te gaan. Dit jaar gaat reizen natuurlijk heel anders dan dat we gewend zijn.

Mensen blijven vaker in eigen land of pakken sneller de auto om naar een zonnig oord af te reizen. Ondanks dat vliegen is toegestaan, kiezen veel mensen voor een auto vakantie.

Om goed voorbereid op reis te gaan, zijn er een aantal telefoon accessoires die je niet mag missen. Een onbezorgde vakantie begint met deze drie accessoires!

Telefoonhouder voor in de auto

Of je nou op vakantie gaat in eigen land, of honderden kilometers aflegt naar het zuiden van Europa. Een telefoonhouder voor in de auto is onmisbaar. Met dit telefoon accessoire zorg je ervoor dat je veilig aankomt op je eindbestemming.

Je telefoon gebruiken achter het stuur is ontzettend gevaarlijk voor jezelf, andere inzittende en natuurlijk andere weggebruikers. Met een telefoon houder kun je jouw telefoon stevig en stabiel vastzetten in de auto. Je bevestigt de houder aan het raam of ventilatierooster, plaatst je telefoon in de houder en bepaal de perfecte kijkhoek.

Stel vervolgens je navigatie in en je bent klaar om te gaan! Door het gebruik van dit accessoire kun je beide handen aan het stuur houden en je ogen op de weg richten. Wel zo veilig!

Screenprotector

Er is niets zo vervelend als een gebroken beeldscherm. Je kunt je appjes niet meer goed lezen, een berichtje typen gaat lastig en ook Netflix kijken is geen pretje meer. Wanneer we op vakantie zijn, pakken we vaak onze telefoon erbij.

Een fotootje hier, een Instagram story daar en even een appje naar het thuisfront. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus je wilt natuurlijk te allen tijde goed beschermd zijn. Met een iPhone 11 screenprotector of protector voor een ander toestel is dat een fluitje van een cent. Dankzij dit handige accessoire blijven barsten en krassen op afstand en is je beeldscherm minder vatbaar voor schade.

Ideaal voor het dagelijks leven, maar zeker ook op vakantie. Je wilt natuurlijk niet met een gebroken scherm thuiskomen. Daarnaast bespaar je met een screenprotector ook nog eens op torenhoge reparatiekosten. Kortom, een aanrader!

Powerbank

Wanneer je op vakantie bent, kunnen er nogal eens onverwachte situaties voorkomen. De planning gaat even anders dan verwacht, je raakt de weg kwijt of bent ineens veel langer onderweg dan verwacht. Het is handig om je op deze situaties goed voor te bereiden.

Een accessoire dat perfect past bij een goed voorbereide reis, is een powerbank. Dit is het accessoire dat ervoor zorgt dat jij nooit meer een lege batterij hebt. Zo blijf je altijd bereikbaar, kun je gebruik blijven maken van de navigatiefunctie en kun je blijven internetten om dingen op te zoeken.

Powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten (zie hier). Welke het beste bij je past is afhankelijk van hoe vaak je je telefoon wilt opladen met de powerbank. Hoe hogere de capaciteit, hoe vaker je jouw telefoon kunt opladen, maar ook hoe groter en zwaarder de powerbank is. Als je een keuze hebt gemaakt, kun je met een gerust hart vertrekken!

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer