5 locaties in Nederland met prachtige vakantiehuizen

door Reis om de Wereld
Gepubliceerd: Laatst ververst op 125 views

Voor een vakantiehuis hoef je niet per se naar het buitenland toe. Je kunt de mooiste vakantiehuizen in Nederland huren waar en wanneer je dat maar wilt en van alle gemakken voorzien.

Een vakantiehuis met zwembad? Geen probleem. Mooi uitzicht? Vanzelfsprekend. Op een plek waar je veel activiteiten kan doen? Die kan je van tevoren al boeken. In elke provincie heb je wel mooie plekjes waar je de mooiste vakantiehuizen kan huren.

Wil je hier een beter overzicht in, dan zijn hier 5 suggesties waar je zeker weten een mooie vakantie in eigen land kan vieren.

1. Schotsman

Wil je een luxe villa met een uitzicht direct op het water? Kom dan naar Zeeland toe, om precies te zijn naar natuurgebied Schotsman. Zeeland staat bekend om de connectie met de zee, en dit komt in Schotsman helemaal tot zijn recht.

Stel je voor hoe mooi het is om wakker te worden en het eerste wat je ziet wanneer je het terras opstapt is een glinsterende, mooie Noordzee? De vakantiehuizen liggen midden in dit natuurgebied en daarom recht bij het water.

2. Ede

Ede is een plek in Gelderland en typeert zich aan het feit dat het er stikt van bosrijke vakantieparken. In deze parken kan je perfect vertoeven voor een fijne vakantie.

Huur hier een vakantiehuis met zwembad en je hele gezin geniet. Ontdek de natuur met een vakantiehuis in Nederland dat midden in de natuur staat, maar wel op een manier dat de natuur ongerept en veilig blijft.

3. Roggel

Wie denkt aan een vakantie in eigen land, zit er al snel aan te denken om naar het zuiden te trekken en een weekendje weg te pakken in Limburg. Voor verschillende soorten vakantiehuizen in Nederland ben je in de Limburgse plaats Roggel op het juiste adres.

Van een buitenhof tot een kasteelboerderij, in Limburg heb je altijd een prachtig en groot vakantiehuis. Doordat Limburg uitgestrekt en niet dichtbebouwd is, heb je ook lekker veel ruimte rondom je vakantiehuis.

4. Tzummarum

De kans dat je sneller je vakantiehuis hebt geboekt dan dat je deze Friese plaats hebt uitgesproken is vrij groot, toch kan je in Tzummarum een waardevolle vakantie vieren. De vakantiehuizen staan met name op speciaal aangelegde recreatieparken, zodat er van alles voorzien is.

Boek een vakantiehuis met zwembad voor jullie alleen en maak je geen zorgen over voorzieningen in de buurt. Een vakantiehuis in Friesland boeken is al echt alsof je op vakantie bent.

5. De Cocksdorp

Ook op de Waddeneilanden is het heerlijk vertoeven in een vakantiehuis. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Cocksdorp op het Noord-Hollandse eiland Texel? Ontdek het mooie eiland vanuit een minstens zo mooi vakantiehuis.

Deze vakantiehuizen zijn groot en luxueus, omdat er hier nog de ruimte voor is. Voor even kan je hier gewoon de eigenaar zijn van een compleet landhuis.

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer