Besparen op uw vakantie? Reserveer uw parkeerplaats bij het vliegveld online

door Reis om de Wereld
500 views

U heeft uw vakantie geboekt, de vliegtickets en natuurlijk uw verblijf. Maar heeft u wel aan uw auto gedacht? U wilt natuurlijk uw auto parkeren dichtbij het vliegveld. Op dezelfde manier zoals u uw vliegtickets online heeft geboekt kunt u dat ook doen voor uw parkeerplaats.

U kunt namelijk gemakkelijk uw parkeerplaats reserveren via Parkos.nl. Het enige wat u hoeft te doen is uw vertrekdatum en datum van terugkomst te selecteren en natuurlijk het vliegveld waarvan u vertrekt. Zo krijgt u een overzicht van parkeeraanbieders bij het betreffende vliegveld.

Niet alleen biedt Parkos het gemak van online reserveren, ook biedt Parkos de beste prijzen. In het overzicht van aanbieders heeft u de keuze uit alle parkeer opties, budget, overdekt parkeren, buiten parkeren, met shuttlebus service of valet parkeren.

Shuttle parkeren

Voor de budget optie is shuttle parkeren de beste optie. Ook wanneer u zich liever niet in het drukke verkeer begeeft (bijvoorbeeld bij Schiphol) Door deze manier van parkeren te kiezen kunt u erg veel geld besparen. Via shuttle parkeren parkeert u namelijk op een extern parkeerterrein dichtbij het vliegveld. Vanaf het parkeerterrein rijdt u met de shuttlebus naar de vertrekhal.

Deze shuttlebussen rijden op en af van het parkeerterrein naar het vliegveld. De shuttlebussen zijn gewoonlijk 9 persoons shuttles van de aanbieder en zijn gemakkelijk te herkennen aan het logo van de aanbieder. Bij terugkomst van uw vakantie staat er natuurlijk een shuttlebus voor u klaar bij de aankomsthal. Zo kunt u zonder zorgen parkeren Schiphol.

Valet parkeren

Naast shuttle parkeren kunt u ook kiezen voor valet parkeren. Valet parkeren is overgewaaid uit Amerika en is een geschikte optie als u wat meer gemak wilt. Valet parkeren houdt in dat u uw auto direct naar het de vertrekhal van het vliegveld kan rijden.

Eenmaal aangekomen staat er een medewerker van de parkeeraanbieder klaar om u met uw bagage te helpen, uw auto te inspecteren en vervolgens uw auto te parkeren op het externe parkeerterrein. Zo kunt u direct doorlopen naar de incheckbalie zonder zorgen over het parkeren bij het drukke vliegveld.Bij terugkomst belt u 15 minuten voor aankomst de aanbieder (vluchten kunnen natuurlijk vertraging hebben).

Zo weet de aanbieder precies wanneer uw auto klaar moet staan voor de aankomsthal. Valet parkeren is de oplossing voor diegene die geen tijd wil verspillen.

Parkeerplaats online reserveren

Welke manier van parkeren ook uw voorkeur heeft, reserveer altijd uw parkeerplaats van tevoren. Vooral tijdens vakanties kunnen de parkeergarages namelijk volgeboekt zijn. Heeft u uw parkeerplaats gereserveerd via Parkos dan kunt u 24 uur van tevoren gratis uw reservering annuleren of wijzigen.

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer