De beste lokale restaurants/foodtrucks op Aruba

door Reis om de Wereld
960 views

Aruba staat bekend om haar mooie stranden, tropische sferen en natuurlijk lekker eten!

Ga jij toevallig een Aruba vakantie boeken en ben je benieuwd naar wat de beste lokale restaurants/foodtrucks zijn? Dan ben je hier op het juiste adres!

Je kunt Aruba namelijk niet verlaten zonder de Arubaanse keuken te hebben geprobeerd! Hier kom je te weten welke restaurants/foodtrucks de beste/populairste zijn en waarom.

O’Niel Caribbean Kitchen

O’Niel Caribbean Kitchen biedt vele unieke opties. Het menu bestaat uit lokale en Caribische gerechten. Vele bezoekers zijn erg tevreden over de bediening, sfeer, prijs-kwaliteit en het eten! Het restaurant is met een (4,5/5) beoordeeld en staat daarmee op de 2e plaats van 17 restaurants in San Nicolas! Ook heeft het restaurant een certificaat van uitmuntendheid behaald (winnaar 2017-2019)!

O’Niels is erg populair onder de toeristen maar ook onder de lokale bevolking. Bezoekers zijn erg te spreken over het lamsvlees, jerk chicken, de Ribs en meer! Ben je benieuwd naar hoe de gerechten eruit zien? Neem dan vooral een kijkje online!

The Old Cunucu House

Ervaar de authentieke Arubaanse cultuur, keuken en gastvrijheid van The Old Cunucu House voordat je Aruba verlaat! Het restaurant heeft 25 jaar geleden haar deuren geopend en is 1 van de beste lokale restaurants op Aruba. Het restaurant heet ‘’The Old Cunucu House’’ omdat het een 150 jaar oude cunucu (plattelandswoning) is. Bezoekers genieten hier van de geheime recepten van het restaurant. Zeevruchten, vers gevangen vis, rundvlees, varkensvlees, gevogelte en nog veel meer!

De kenmerkende ‘Cabrito’ is erg populair onder de bezoekers. Het is een stoofpot gemaakt van geiten en verrijkt door internationale invloeden. Ga het vooral even proeven!

Gasparito Restaurant

Ben je een kunstliefhebber en houd je van lekker eten? Dan is Gasparito Restaurant the place to be! Tijdens het eten kun je de kunstwerken bewonderen en zelfs kopen! Aan de muren hangen schilderijen die het restaurant verkoopt. Gasparito heeft dan ook een goede sfeer, de bediening is vriendelijk en het eten is goed beoordeeld.

Bezoekers hebben het restaurant met een (4,5/5) beoordeeld, hierdoor staat Gasparito op de 8ste plaats van 64 restaurants in Noord. Ook dit restaurant heeft een certificaat van uitmuntendheid behaald (winnaar 2015-2019).

Aruba’s Food Truck Festival

Ben jij nieuwsgierig naar wat de straten van Aruba qua eten te bieden hebben? Dan moet je zeker dit festival bezoeken! Tijdens Eat Locals: Food Truck editie kun je bij elke foodtruck een snack proberen. Deze trucks, zijn de beste foodtrucks op Aruba! Het festival draait om gezelligheid, familie, muziek en heel veel eten!

Het is nog niet duidelijk wanneer het volgende Food Truck Festival plaatsvindt. Meestal vindt het festival rond eind februari/ april plaatst. Kortom wanneer je toch een zonvakantie in februari of april boekt, is het Food Truck Festival zeker een bezoekje waard!

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer