De dikke baobab, een reis door Madakaskar

door Reis om de Wereld
298 views

De 12e Frank van Rijn is verschenen!. Madagaskar! Een naam die alleen al door zijn exotische klank reisverlangens oproept.

En inderdaad heeft het Rode Eiland de bezoekers veel te bieden, zoals Frank van Rijn tijdens zijn tien-weekse fietstocht heeft ervaren: rijstterrassen zoals in Zuidoost- Azië, savanneland met baobabs, nationale parken met geërodeerde rotspartijen zoals in de Verenigde Staten, en… wouden met lemuren, heel bijzondere apen zoals nergens ter wereld.

Natuurlijk ontbreekt een redelijke portie geploeter door mul zand en over bergen niet, maar ook maakt de auteur diverse rondwandelingen door prachtige natuurgebieden, waarbij hij herhaaldelijk reuzenkameleons en andere uit de kluiten gewassen reptielen van tak naar tak ziet kruipen.

Wereldfietser

Frank van Rijn (21-4-1948) werd geboren in Zuid-Holland. Tientallen jaren onderneemt Frank al fietstochten naar alle uithoeken van de wereld, bij voorkeur over ongebaande wegen en geheel self supporting. Inmiddels heeft hij in 40 jaar al meer dan 500.000 km op de teller staan! Met een scherp oog voor details heeft hij in de afgelopen jaren een aantal van zijn reizen opgetekend in elf boeken

De dikke Baobab: Een reis door Madagaskar: Bestel het boek

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer