De voordelen van een camper huren in Duitsland

door Reis om de Wereld
674 views

Duitsland staat erom bekend een geweldig land te zijn om met de camper doorheen te trekken. Verschillende redenen liggen hiervan aan de basis. In eerste instantie beschikt Duitsland natuurlijk over prachtige wegen.

Daarnaast zijn er ook heel wat natuurlijke omgevingen te ontdekken die zich uitstekend lenen om met de camper doorheen te trekken. Dit is echter nog niet alles. Wat bovendien namelijk ook te denken van het ruime aanbod aan campings?

Verspreid over Duitsland zijn dan ook meer dan duizend verschillende campings terug te vinden. Het mag dan ook duidelijk zijn, een camper huren in Duitsland is één van de meest interessante mogelijkheden om ten volle kennis te maken met dit prachtige land.

Welke routes ontdekken met je camper in Duitsland?

Ben jij ook van plan om Duitsland rond te trekken met een camper? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat er heel wat prachtige routes wachten om door jou ontdekt te worden. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de ‘Alpen Route’.

Deze route is goed voor een afstand van 450 kilometer en neemt je mee langs enkele van de mooiste uitzichtpunten op niet alleen de Alpen, maar ook prachtige meren en imposante kastelen. Deze route loopt onder meer langs Lindau, Bad Tolz en de zogenaamde Chiemgau Alpen.

kasteel van Heidelberg

Het kasteel van Heidelberg.

Een tweede route die zich prima leent om met de camper af te leggen is de zogenaamde ‘Duitse Kastelen Route’. Deze route voert je onder meer mee door Bavaria. Tijdens het afleggen van deze route ontdek je spectaculaire kastelen waaronder het bekende ‘Heidelberg kasteel’. Ook het stadhuis van Rothenburg en Nuremburg liggen op deze route. Wil je graag nog een stapje verder gaan? Dan kan je deze route uiteindelijk zelfs doortrekken tot in de Tsjechische hoofdstad Praag!

Een camper bus huren tegen een scherpe prijs

Er bestaan altijd mogelijkheden om de kostprijs van een camper bus huren in Duitsland te drukken. Het wordt bijvoorbeeld sterk aangeraden om je camper steeds op voorhand te reserveren. Dit is zowel praktisch als financieel interessant.

Tijdig jouw camper huren in Duitsland zorgt er in de praktijk in eerste instantie voor dat je, je geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid tijdens jouw vakantie. Daarnaast kan je echter ook zomaar aanspraak maken op interessante kortingen.

Door een vroegboekkorting te benutten zal je bijvoorbeeld kunnen vaststellen dat jouw camperreis doorheen Duitsland zomaar veel voordeliger kan worden. Wil jij er dus met andere woorden ook absoluut zeker van zijn dat je niets teveel betaalt voor het huren van je camper in Duitsland? Tracht ze dan altijd op voorhand te boeken!

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer