Reis om de Wereld
Voeding voor reizigers

Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website Reis om de Wereld. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Er wordt veel tijd besteed aan het samenstellen van het nieuws en de (achtergrond)informatie op deze website. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen onjuistheden bevatten of niet helemaal volledig zijn.

Aan de inhoud van Reis om de Wereld kunnen dan ook geen enkele rechten ontleend worden. Reis om de Wereld is niet aansprakelijk voor (in)directe schade die het gevolg zijn door het gebruik van Reis om de Wereld en we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Producten & diensten

Op Reis om de Wereld verschijnen regelmatig artikels waarin producten of diensten worden genoemd.

Reis om de Wereld garandeert noch ondersteunt enige product of enige dienst genoemd op deze site, noch staat zij garant voor enige door de vervaardiger van dergelijke producten gedane bewering. Met het oog hierop wordt de gebruiker van deze site altijd aangeraden onafhankelijke inlichtingen in te winnen en/of onderzoek te verrichten voor gebruik van via deze site verkregen informatie.

De informatie op deze site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Reis om de Wereld behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Affiliates

Reis om de Wereld maakt gebruik van affiliate links. Eanneer een lezer via de desbetreffende link een product koopt kan krijgt Reis om de Wereld daar een bepaald percentage van.

Het maakt voor de aankoop van de gebruiker qua prijs geen verschil, je betaalt zelf niet meer wanneer je via de affiliate links van Reis om de Wereld koopt of bestelt.