Reis om de Wereld
Voeding voor reizigers

Een selfie maken op vakantie

84

In 2015 ontkomt je niet meer aan, een selfie maken op vakantie. Je ziet overal mensen tijdens de vakantie foto’s van zichzelf maken. Op social media explodeert de selfie-hype, helemaal tijdens de vakantie. Tijdens de reis, op het strand, in een bar of restaurant, perfecte momenten om te delen met familie en vrienden. Ook om de achterblijvers stikjaloers te maken, natuurlijk…

Selfie maken op vakantie

Bijna de helft van de vakantiegangers maakt selfies terwijl ze weg zijn! We maakten voorheen vele foto’s van de naaste omgeving waarin we zaten, het verblijf of vakantievrienden voor in het fotoalbums. Tegenwoordig zien we vooral selfies terug in onze fotoboeken. Maar het is zonde om selfies te maken waar eigenlijk niks van de bestemming of de omgeving te zien is. Dan zie je niet dat je op vakantie bent en zou de foto even goed thuis in de tuin zijn kunnen gemaakt.

Dus kun je er beter voor zorgen dat het een perfecte vakantie selfie wordt, voor een fijne herinnering. Hieronder zie je een stappenplan voor selfie liefhebbers. Met deze handleiding zorg je voor de beste foto’s, kun je een prachtige selfie maken op vakantie, waardoor je later er nog eens van kan genieten.

Perfecte vakantie