Reis om de Wereld
Voeding voor reizigers

Genieten van een zorgeloze vakantie? 4 voordelen van een reis op maat

60

Ben jij reislustig en houd je ervan om nieuwe landen en bijzondere plaatsen te ontdekken? Een reis op maat is dan de uitkomst! Er is zoveel te doen en te beleven dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Alles wordt voor jou uitgezocht, dus je hoeft zelf niet uren achter de laptop te zoeken naar activiteiten, hotels en aansluitende vluchten. Die tijd kun je besteden aan andere zaken. De ene reis is de andere niet, je werkt het hele jaar hard voor een welverdiende vakantie. Voor een luxe reis op maat krijg je veel terug. Zonder zorgen kun jij genieten van een legendarische reis waar je de mooiste herinneringen aan hebt.

De organisatoren van een reis op maat hebben specifieke kennis van de bestemmingen en zetten experts in die alles weten van één land of gebied. Je bent zeker dat je op een goede locatie terecht komt en dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je komt niet voor verrassingen te staan. Problemen zoals onvoorziene kosten, klachten over het hotel of geen taxi bij het airport zijn verleden tijd!

Geen zorgen: de activiteiten worden voor je samengesteld

Stel, je hebt al jaren een droomreis naar Afrika op je reislijstje staan. In Afrika is er zoveel te doen! Een melkritueel van de Masai, de Mount Meru beklimmen, overnachten in een luxe boomhut of een wandelsafari door het Hwange National Park? Dat zijn bijzondere plekken waar niet iedereen kan komen. Sla die drukke toeristische trekpleisters over en ga voor een bijzondere ervaring.

Het kan allemaal, maar welke activiteit kies je en bij welke organisatie? Oftewel: wat is nu een goede keuze? Geen zorgen, de activiteiten worden voor jou samengesteld en je hoeft je niet druk te maken over de organisatie rondom de activiteiten. Jij hoeft enkel je fotocamera mee te nemen om al het moois vast te leggen op beeld.

Geen toeristische trekpleisters maar pure cultuur en natuur

Overal vindt je mooie plekken. Wanneer je op reis gaat, zoek je wellicht van tevoren op internet op welke hotspots je niet mag missen. Dit zijn vaak de standaard plaatsen waar alle toeristen op af komen. Wil jij thuiskomen en hetzelfde gezien hebben als alle anderen?

Natuurlijk niet! Laat je verrassen met een reis op maat en ga buiten de gebaande paden voor pure cultuur en natuur. In de nacht op zoek naar een Bengaalse tijgerkat, een zodiaccruise langs Spitsbergen, ’s werelds hoogste zandduinen beklimmen en overnachten in de Sossusvlei, een kroning bijwonen van de Carnavalskoningin of het Mud Hut Building bezoeken? Jij kan het allemaal beleven, want deze activiteiten bezoek je tijdens je op maat gemaakte reis. Zie jij jezelf al zitten met een cocktail in je hand op een prachtig strand bij het Azul Paradise Hotel?

wat is een goed hotel

Wat is een goed hotel?

Wanneer je naar een onbekend gebied reist is het lastig om in te schatten of het daadwerkelijk een goed hotel is. Natuurlijk kun je reviews lezen, maar die kunnen nog wel eens verschillen. Bij een reis op maat zijn er experts die precies weten wat goede hotels zijn voor dat land/gebied. Je komt op deze manier nooit voor een teleurstelling te staan.

Strand combineren met een rondreis of safari

Met een reis op maat kun je verschillende doeleinden combineren. Ben je net getrouwd en ben je op zoek naar prachtige huwelijksreizen? Houd je partner van lekker liggen op het strand, maar wil jij wat van de lokale cultuur proeven en lekker rondreizen? Dan maak je hier een combinatie van! Misschien reis je wel met je gezin? Hoe leuk is het voor de kleintjes om zich te bevinden op een waar kinderparadijs op Mauritius! Thika Travel biedt droomreizen op maat aan. Wanneer ga jij genieten van je op maat gemaakte reis?