Ideeën voor een simpel dagje weg

door Reis om de Wereld
276 views

Iedereen wil wel eens een dagje weg. Soms ben je er gewoon aan toe om er even op uit te gaan. In deze tijden is dit wel lastig, je kan weinig doen zonder te reizen of in contact te komen met andere mensen.

Gelukkig zijn er nog wel dingen die je veilig kunt doen, en die altijd erg leuk zijn. Zeker met bijvoorbeeld een goede vriend/vriendin, familie of je partner, is het erg leuk om één van de volgende dingen te doen.

Maak een roadtrip

Als je er een dag op uit wil, is dit ideaal. Zeker in deze tijden is het maken van een roadtrip erg leuk. Het is een manier om te reizen zonder in aanraking te komen met anderen of bijvoorbeeld op drukke plekken te komen. Neem gewoon je auto en rijd zo veel als je wil door ons land.

Er zijn genoeg plekken die je nog niet kent, verken ze. Heb je zelf geen auto? Ga dan op zoek naar een huurauto. Je kan voor een relatief laag bedrag een auto huren. Zoek online bijvoorbeeld op auto huren Tilburg, Groningen of elke andere stad en kijk naar de mogelijkheden.

Ga picknicken

Met de lente in aankomst is het weer het perfecte weer om te picknicken. Neem iemand mee en maak allerlei lekkere hapjes, of haal bij de supermarkt lekkere dingen om te eten en te drinken.

Ga op zoek naar een fijn plekje ergens in een park en geniet de hele dag van de heerlijke zon en de mooie omgeving. Klinkt erg fijn, of niet dan?

Maak een lange wandeling

Als je houdt van wandelen, is het maken van een flinke wandeling altijd goed. Ook is dit natuurlijk te combineren met bijvoorbeeld een picknick of iets anders, wat je maar wil. Loop een lekker lange afstand en ontdek zo mooie, nieuwe plekken.

Of maak er een uitdaging van en loop bijvoorbeeld naar de dichtstbijzijnde grote stad. Zo ben je lekker actief in de buitenlucht en zie je nog eens wat van de omgeving. Of ga een bus huren en rij richting een mooi natuurgebied en trek daar de natuur in.

Huur een huisje

Wil je reizen, maar toch op een veilige manier? Je kunt ervoor kiezen om gewoon binnen ons land een huisje te huren ergens. Dat kan dicht bij huis, maar ook ver weg – net wat je zelf wil. Wanneer je je op locatie gewoon aan alle maatregelen houdt, kan dit prima.

Wees wel echt voorzichtig en houd je ook echt aan de regels. Ga niet, omdat je op vakantie bent, van alles doen wat je thuis niet zou doen.

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer