Ik ga op reis en ik neem mee… mijn zonnebril

door Reis om de Wereld
116 views

Wanneer je op vakantie gaat is er altijd één onmisbaar item dat je overal mee naar toe moet nemen: de zonnebril. Van een vakantie naar een prachtig exotisch strand tot een avontuurlijke bergvakantie, je hebt het item overal nodig. Er zijn enorm veel zonnebrillen om uit te kiezen. Welke past het beste bij jou? In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende soorten zonnebrillen. Benieuwd? Lees snel verder!

Gepolariseerde zonnebril

Een gepolariseerde zonnebril is enorm handig wanneer je met een ‘normale’ zonnebril last hebt van een schittering in je glazen. Of je nu op een parelwit strand met reflecterend blauw water ligt, of op een grote hoogte wandelt, gepolariseerde lenzen verminderen de schittering van oppervlakken zoals sneeuw, water en zand. Deze bril zorgt ervoor dat je een duidelijker zicht hebt waardoor je je ogen minder uitput.

Normale zonnebril

De normale zonnebril is een klassieker die iedereen in zijn koffer moet hebben. Het beschermt niet enkel je ogen, het kan ook nog eens dienen als stijlvolle accessoire. De normale zonnebril is verkrijgbaar in verschillende soorten stijlen, monturen en lenstinten. Zo kun je een bril kiezen die perfect bij jouw persoonlijkheid past.

Zonnebril op sterkte

Voor reizigers en avonturiers met een normale bril zijn zonnebrillen op sterkte een must-have voor op vakantie. De bril biedt niet enkel bescherming tegen de UV-stralen van de zon, maar stelt je ook in staat om duidelijk en helder te zien zonder dat je je voorgeschreven bril hoeft te dragen. Deze bril combineert functionaliteit met comfort. Nu kun je zonder moeilijkheden je lievelingsboek lezen aan het zwembad of de stad verkennen!

Sportieve zonnebril

Houd je van het uitvoeren van outdooractiviteiten wanneer je op vakantie bent? Wandelen, fietsen of watersporten? Dan is de sportieve zonnebril hetgeen wat jij nodig hebt. Deze brillen zijn voorzien van een wraparound-ontwerp en stevige monturen, zodat de bril bij beweging niet van je gezicht valt. De bril beschermt niet enkel tegen weer, wind en water, maar biedt ook een breder gezichtsveld, waardoor kansen op een ongeval worden verminderd.

Of je nu op zoek bent naar een tijdloze zonnebril die je kunt dragen als accessoire op vakantie of naar een zonnebril op sterkte, er zijn tal van zonnebrillen op de markt. Dit betekent dat er altijd wel een model te vinden is dat perfect bij je past. Met de juiste zonnebril kun je genieten van al je (activiteiten op) vakantie. Een erg belangrijke toevoeging in je koffer. Vergeet ‘m niet!

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer