Met deze accessoires blijft jouw telefoon heel tijdens de vakantie

door Reis om de Wereld
38 views
telefoon op reis

Iedereen kijkt elk jaar met verlangen uit naar de vakantie. Je bent tijdens de vakantie wat losser en gaat allemaal leuke activiteiten doen. Jouw telefoon loopt hierdoor meer gevaar op schade of barsten. Tijdens de vakantie heb je geen zin in kopzorgen over jouw telefoon.

Met de tips in deze blog laten we zien hoe je de kans op schade aan jouw telefoon kan beperken tijdens de vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk! 

Tip 1: Zorg voor een hoesje om jouw telefoon 

Met een hoesje om jouw telefoon zorg je ervoor dat jouw telefoon geen barst krijgt tijdens een val. Ook heb je minder kans om krasjes te krijgen op het beeldscherm. Kies bijvoorbeeld voor een iPhone 12 Pro Max hoesje om jouw iPhone te beschermen tegen barsten. Zo hoef je je tijdens jouw vakantie geen zorgen te maken over jouw telefoon en eventuele schade. 

Tip 2: Zorg voor een waterdicht hoesje 

Op de jongeren vakanties zijn de waterpark feesten zeer populair. Water is echter de grote vijand van jouw telefoon. Op vakantie is een bootexcursie of is varen een dagelijkse activiteit. Hier schuilt het gevaar in een klein hoekje. Water dat in de boot komt en veel spetters op jouw beeldscherm. Bescherm jouw telefoon voor waterfeesten, maar ook voor een boottocht middels een waterdicht hoesje. Middels een waterdicht hoesje gaat jouw telefoon geen waterschade oplopen op vakantie! 

Tip 3: Gebruik een screenprotector voor het scherm 

Een telefoonhoesje beschermt veel, echter niet alles. Als jouw telefoon op een klein steentje of een ander voorwerp valt zit er gauw een barst of krassen in. Een screenprotector vangt de klap en krijgt de schade of krasjes in plaats van jouw telefoon. Middels een screenprotector verpest je jouw vakantie niet door een barst in jouw beeldscherm of krassen. 

Tip 4: Neem een powerbank mee 

Een powerbank is een externe batterij die je van tevoren oplaadt zodat je je telefoon altijd kunt ‘bijladen’. De powerbank laad je volledig op. Vervolgens kan je op elk moment dat jouw telefoon een lege batterij heeft jouw powerbank erbij pakken. Een powerbank in geschikt voor alle merken. Het enige wat wat hoeft te doen is jouw lader in de usb-poort van de de powerbank te steken.[Einde van tekstterugloop][Einde van tekstterugloop]Vergeet je powerbank echter niet op te laden wanneer je weer bij je Airbnb, hostel of hotel bent aangekomen. Het kan namelijk even duren voordat ‘ie weer vol zit. Met een powerbank kom je nooit zonder een lege telefoon te zitten.

Tip 5: Telefoonhouder voor in de auto 

Het navigeren naar de vakantiebestemming is soms een enorme klus. Gebruik hiervoor altijd een telefoonhouder om jouw toestel in te plaatsen. Dit maakt jouw reis makkelijk, veiliger en goedkoper. Bovendien voorkom je zo een hoge boete, omdat het vrijwel overal illegaal is om tijdens het autorijden met je smartphone in de weer te zijn. Met een telefoonhouder navigeer je jezelf gemakkelijk naar jouw bestemming!

Tip 6: Een speaker 

Wat is een zomer zonder goede muziek? Juist: saai. Neem daarom een compacte speaker mee op vakantie. Je kan een waterdichte variant kiezen, maar ook een niet-waterdichte. Deze zijn doorgaans iets goedkoper. Met een speaker creëer je de ideale ‘vibe’ aan de zee, zwembad of op de boot. 

Zo kan je jouw favoriete muziek en afspeellijsten spelen wanneer je maar wilt en vol genieten van jouw mooiste vakantie! 

Wil je jezelf goed voorbereiden op jouw vakantie? Bij Smartphonehoesjes.nl vind je alle accessoires die jouw telefoon beveiligen tijdens de vakantie. 

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer