Reis om de Wereld
Voeding voor reizigers

Reis om de Wereld komt met veel artikelen hoog in Google. De website is een vraagbaak en inspiratiebron voor reizigers en bestaat al sinds 2000.

In die tijd heeft de site een groot aantal backlinks opgebouwd. Daardoor is Reis om de Wereld ook zeer interessant voor adverteerders.

SEO Experiment

Vorig jaar heb ik zelf een experiment gedaan toen we naar Camping Begur in Spanje op vakantie gingen.

Ik heb daar een artikel (longread) van gemaakt, met foto’s video’s en nog veel meer: Camping Begur, pareltjes aan de costa Brava.

Reis om de Wereld SEOHet artikel kwam daarna met het zoekwoord ‘Camping Begur’ op de eerste pagina van Google terecht (zie afbeelding rechts).

En dat terwijl er een grote concurrentie is van de gevestigde reisorganisaties.

Je ziet dat met de juiste aanpak (SEO, goede tekstuele inhoud, etc) kun je hoog in Google komen op Reis om de Wereld.

Ik ben een ervaren schrijver en heb daarnaast veel kennis van content marketing en SEO opgedaan de afgelopen jaren.

Samenwerken?

Een paar keer per jaar heb ik tijd voor een ‘gesponsorde’ reis.

In ruil voor een aangeboden reis (stedentrip, rondreis, fly-drive) kunnen we op Reis om de Wereld een soortgelijk content experiment (met artikelen, video’s, gebruik van social media, etc) plaatsen.

Afhankelijk van het reisaanbod kan ook gedacht worden aan artikelen/content voor je eigen website.

Het artikel blijft ‘voor onbepaalde tijd’ staan op de website en zal voor veel extra publiciteit en exposure zorgen en wordt in samenwerking met de opdrachtgever gemaakt.

Interesse? Neem dan contact op via het contactformulier en wellicht kunnen we samen tot een mooi content marketing project komen.