Reisblog starten met WordPress

Ga je op wereldreis of doe je een vrijwilligersproject in het buitenland? En wil je een mooi en professioneel uitziend reisblog starten met WordPress? Dan kunnen we je helpen met het bouwen van de website. We werken met de nieuwste en modernste themes, mooi vormgegeven. We geven je tips hoe je het moet aanpakken.
Leg een stevig fundament neer voor de nieuwe website. Geen gedoe, maar snel en makkelijk online!

Veel keuze uit reisblog themes

Het is niet moeilijk meer om zelf een reisblog met WordPress te starten en te beheren. Verstand van codes hoef je niet te hebben. Als je al eerder met WordPress hebt gewerkt, kun je zelf je website prima uitbreiden en beheren. Wel is het belangrijk om een goede basis neer te zetten door de juiste stappen te nemen bij het bouwen van de website. Daar kan ik je – zowel technisch als inhoudelijk – bij helpen.
Ik beheer al meer dan 15 jaar de reiswebsite van Reis om de Wereld. Dus je kunt erop rekenen dat ik je goed op weg help en tips & trics kan geven voor het starten van een reisblog. Bijvoorbeeld welk theme het beste bij jou past. En wat voor hosting je nodig hebt. En met WordPress zit je goed, het heeft veel meer keuze in stijlvolle en moderne themes en is het meest gebruikte systeem ter wereld.

Marcel Gansevoort, eigenaar Reis om de Wereld

Hoe werkt het?

Niet iedereen wil of kan de website helemaal zelf bouwen. Een beetje hulp en advies komt dan goed van pas. Stap voor stap helpen we je op weg. Hieronder lees je hoe het werkt.
 • Wij nemen contact met je op

  Op het moment dat je je aanmeldt, nemen we snel contact met je op.
 • Wij regelen het abonnement bij een betrouwbare hosting provider

  Om je website te hosten, sluiten wij een abonnement voor je af bij een goede en betrouwbare hosting partij. Je kunt kiezen uit je eigen hosting provider of we kunnen je er eentje aanbeleven. Wij regelen het abonnement voor jou, je betaalt het abonnement zelf.
 • Wij vragen een domeinnaam voor je aan

  In overleg met jou regelen we een geschikte domeinnaam voor je website. Dit doen we uiteraard in nauw overleg met jou en we kunnen tips geven wat nu een goede domeinnaam is.
 • Wij kopen het template voor de website

  Wij werken met ThemeForest, een marktplaats voor websites waar je kant-en-klare templates voor websites kunt kopen. Professioneel, betrouwbaar, veilig; kortom je krijgt een topwebsite! Je kunt kiezen uit honderden websites. Er zit er altijd wel eentje voor je bij. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij kunnen je hierbij adviseren.
 • Wij installeren de website en het gekozen website demo

  Je hebt geen omkijken naar de installatie van WordPress en het theme; dat doen wij voor je. Met de nieuwste versie van WordPress en ook voor het website template natuurlijk. Vaak kun je na installatie van het theme ook nog een gekozen demo kiezen en installeren. Dat doen we ook voor je.
 • Wij regelen een SEO, veiligheid en backup plugin

  De website gaan we vervolgens beveiligen en voorzien van een SEO plugin, zodat je zelf kunt werken aan een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Ook een backup plugin ontbreekt niet. We zorgen voor goede plugins, die populair zijn en zich hebben bewezen.
 • Je krijg 2 uur ondersteuning, telefonisch of via de mail.

  Okay, je gaat nu zelf je website verder uitbouwen en beheren, maar wordt niet aan je lot overgelaten. Wij geven je 2 uur begeleiding (telefonisch of per mail).
  Daarnaast kun je gebruik maken van de support afdeling van het theme, waar je vragen kunt stellen (in het Engels) over het uitbouwen van je website. We maken een support account voor je aan en je hebt zes maanden gratis toegang.

Prijs

375 €

Wij regelen:

 • Abonnement bij hosting provider
 • Aanvraag domeinnaam
 • Template kopen bij Themeforest
 • Installeren template & demo website
 • Installeren plugins: SEO, veiligheid, backup
 • 2 uur ondersteuning

Geldt alleen voor nieuwe websites, prijs is exclusief abonnement, domeinnaam en template van Themeforest.