Reishandboek Brazilië

door Reis om de Wereld
Gepubliceerd: Laatst ververst op 66 views

Een reizigersdilemma anno 2014: download je een aantal handige apps op je telefoon en bespaar de je reisboekgewicht uit? Of ga je toch nog gewoon voor de analoge, soms wat zware, maar oh zo fijn te lezen en door te bladeren pagina’s van een (dikke) reisbijbel? Of, neem je een klein en handzaam boekje mee met informatie over een heel land, zelfs al is het zo groot en veelzijdig als Brazilië?

Dit laatste heeft uitgeverij Elmar misschien in gedachten gehad bij het uitbrengen van hun reishandboek op het formaat van een grote mobiele telefoon, met de informatie uit hun grote handboek. Het boekje biedt voldoende achtergrondinformatie over de geschiedenis, cultuur en natuur, uiteraard meer dan menig applicatie biedt en inderdaad, het leest en bladert lekker makkelijk door. Foto’s ontbreken helaas wel, maar dat is de concessie die gedaan moet worden voor het compacte formaat. Wel zijn er kleurenkaarten van provincies en sommige steden. Dit boekje is zeer geschikt om tijdens een reis door meerdere gebieden in het land op zak te hebben, in plaats van, of naast de mobiele telefoon met haar reisapps.

Reishandboek Brazilie. Jaap Dekker. Uitgeverij Elmar. ISBN9789038924373.

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer