Stuur relaties op vakantie met bedrukte zonnebrillen!

door Reis om de Wereld
263 views

Iedereen die graag buiten is moet accessoires zoals een zonnebril bij zich hebben. Een UV-werende zonnebril is niet alleen stijlvol, maar beschermt ook de ogen tegen UV-stralen van de zon.

Je kunt zonnebrillen in verschillende modellen bedrukken die met gemak in elk promotieplan passen. Ze zijn draagbaar en gemakkelijk op te bergen. Daarnaast zijn ze een leuk draagbaar r6clamebord voor je merk.

Een zonnebril bedrukken lijkt misschien niet echt bijzonder, maar zijn tijdloze charme werkt nog steeds magisch in promotionele circuits. Zonnebrillen maken consistente reclame voor je merk met een eenmalige investering. Kies een populair model en investeer in een goede kwaliteit opdruk om er zeker van te zijn dat het lang meegaat.

Bovendien zijn zonnebrillen verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, zodat je de zonnebril kunt kiezen die het beste bij je past. Het is een geweldige aanvulling voor relaties die vaak over de wereld reizen. Op deze manier kan je overal op aarde je product promoten. Waar moet je op letten? Lees hier verder!

Veelzijdig

Zonnebrillen kunnen gemakkelijk in je promotieplan worden opgenomen. Zonnebrillen zijn geweldige On-Pack Gifts, teamspirit swag, fondsenwervende items en meer. Het beste van alles is dat zonnebrillen in elk promotieplan passen en een geweldige marketingstrategie vormen voor modemerken, bars en meer.

Een zonnebril als relatiegeschenk kan helpen bij een betere branding en zal je merkbekendheid vergroten. Een zonnebril helpt niet alleen om een sterkere merk indruk op te bouwen. Je kunt het publiek op een leuke manier bij je merk betrekken. Je hebt wat creativiteit en planning nodig om interessante op maat gemaakte zonnebrillen te creëren voor je merk.

Consistente weergave, continu rendement

Zonnebrillen worden nooit over het hoofd gezien en zijn daarom perfect voor elke vorm van promotie. Naast winkelpromoties zijn ze ideaal voor beurzen, productlanceringen en andere buiten- of binnen evenementen. Het beste deel is dat zonnebrillen geen vervaldatum hebben in tegenstelling tot andere promotieartikelen en zorgen voor 24×7 merkbekendheid.

Je ontvangers kunnen deze zonnebrillen zoveel jaren gebruiken als nodig is, zonder dat ze hoeven te betalen voor vervanging. Het is dus een eenmalige investering die zorgt voor een consistent en langdurig rendement! Je kunt een kijkje nemen bij Promofit naar de verschillende soorten opties.

Kwaliteit en betaalbaarheid

Zonnebrillen op maat zijn relatief goedkoper dan de meeste traditionele vormen van reclame zoals televisie of krant. De betaalbaarheid van deze uitingen in combinatie met hun kwaliteit zal marketeers helpen om hun naamsbekendheid te vergroten en het meeste uit hun investering te halen! Zonnebrillen zijn lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen. Relaties zullen dus overal je merk promoten. Het is ideaal voor marketeers om deze geschenken weg te geven aan mensen die vaak reizen.

Maak een emotionele connectie

Populaire hand-outs zoals zonnebrillen roepen zeker emotie op en zullen een blijvende indruk achterlaten in de hoofden van je publiek. Wanneer je jouw marketingstrategieën wilt verbeteren, scoren zonnebrillen hoog wanneer je een kosten-batenanalyse moet maken.

Het is gemakkelijk te zien waarom het promoten van je merk met zonnebrillen de naamsbekendheid vergroot. Je kan artwork of een logo op de monturen of glazen bedrukken. Maak gebruik van het strategische afdrukgebied op de monturen om gemakkelijk de aandacht van het publiek te trekken.

Elke keer dat je ontvangers deze trendy accessoires dragen op het strand, sportvelden of tijdens een dagje winkelen, zullen andere mensen het logo van je bedrijf weer zien. Ze zullen vaker over je merk praten en denken. Bovendien zal het ook zorgen voor mond-tot-mondreclame onder het publiek. Deze prachtige zonnebrillen zijn namelijk moeilijk te weerstaan!

Hoge retentie

Bovendien zullen zonnebrillen die lang meegaan het hele jaar door je merk promoten. Zonnebrillen zijn beschikbaar in diverse modellen en kleuren. Dit maakt ze veelzijdige hand-outs om alle soorten evenementen en merken te promoten en effectief de boodschap over te brengen aan je publiek.

Bedrukte zonnebrillen zijn lonende promotionele investeringen omdat ze betaalbaar, handig en veelzijdig genoeg zijn om snel de aandacht te trekken. Dus, als je aangepaste giveaways wilt gebruiken die je bedrijf echt naar een hoger niveau zullen tillen, kijk dan niet verder dan zonnebrillen op maat.

Het resultaat

Zonnebrillen op maat zijn geweldige keuzes als werknemers geschenken, relatiegeschenken en meer. Het zal je klanten een speciaal gevoel geven en hen inspireren om je merk door te verwijzen naar hun contacten. Hierdoor zal niet alleen je naamsbekendheid vergroten, maar er zullen waarschijnlijk ook meer mensen je website bezoeken of een aankoop maken.

Zonnebrillen weggeven aan relaties is daarom zowel handig voor de ontvanger als voor je bedrijf. Ze kunnen de bril dragen tegen de zon, en ondertussen maken ze reclame voor je bedrijf. Ideaal dus!

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer