Top 10 incentive reizen bestemmingen in 2021

door Reis om de Wereld
281 views
Slovenië Franciscaanse kerk in Ljubjana

Trek je graag op reis rond de wereld? Ben je op zoek naar de leukste bestemmingen voor een nieuwe incentive? Droom je ervan om mooie avonturen te beleven en prachtige landen te bezoeken? Dan zit je hier zeker goed. Onze aardbol heeft ons zoveel moois te bieden zoals deze 10 fantastische incentive reisbestemmingen voor 2021.

1. Slovenië

Ben jij klaar voor een nieuwe reis van https://edgeplore.nl/? En ben je op zoek naar actie en avontuur? Dan is een incentive reis naar slovenië ideaal. Laat je betoveren door het mooie landschap van bergen en waterpartijen, rivieren en watervalletjes. Je kan er op een onvergetelijke wandeling tussen de prachtige bergen. Bovendien is Slovenië de uitgelezen plek om op curlingles te gaan. Slovenië bevindt zich op slechts twee uur van hier, maar het is een totaal andere wereld.

2. Albanië

Albanië is lang afgesloten geweest voor de rest van de wereld. Het is nog maar 30 jaar dat toeristen uit andere landen welkom zijn in het prachtige natuurrijke gebied. Tijdens de trip is het fantastisch om te gaan WD rijden door de ongerepte natuur. Er is gewoon zoveel te zien dat je te voet niet ver zal komen. Het is een fantastische locatie voor interactieve uitdagingen en avontuurlijke games.

3. Valkenburg

Om een leuke tijd te beleven, moet je niet altijd ver van huis gaan. Ook in het Limburgse Valkenburg valt er namelijk heel wat te beleven. Je kan er genieten van een erg mooi landschap, je kan terugkeren in de tijd door het oude stadsgedeelte en je kan er prachtige fietstochten maken. Bovendien is het ook de perfecte locatie om op pad te gaan doorheen de authentieke grotten.

4. Oekraïne

Een totaal andere cultuur vinden we terug in Oekraïne. Op een incentive reis in dit speciale land, kan je kennis maken met de traditionele cultuur. Je hebt de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Chernobyl en even stil te staan bij het heden terwijl je terugdenkt aan het verleden. Daarnaast is het ook de moeite om de prachtige architectuur van Kiev te gaan bewonderen. Waarschijnlijk is Oekraïne niet de eerste bestemming die je zou kiezen, maar net dat maakt het ook zo leuk.

5. Noorwegen

Ben je op zoek naar de echte ongerepte natuur? Houd je van helderblauw water en torenhoge kliffen? Dan is Noorwegen de place to be. Een incentive reis in 2021 naar Noorwegen kan de rust terugbrengen in een bewogen jaar. Met de kano op de fjorden varen en metershoge watervallen spotten, wat heeft een mens nog meer nodig om gelukkig te zijn? Heb je er altijd al eens van gedroomd om een echt kampvuur te maken? Wel, dit is de perfecte locatie.

6. Namibië

Namibië, het beste van twee werelden. Nergens op onze wereld vind je zo’n prachtige combinatie van natuur en cultuur terug als in Namibië. Gigantische zandduinen, enorme vlaktes en wilde dieren zoals olifanten. Op dit avontuur moet je hoe dan ook een keer gekampeerd hebben. Je kan er kennis maken met echte primitieve stammen en leren over hun gewoontes en gebruiken.

7. Groenland

Groenland, het land dat er vooral wit uitziet door het prachtige ijslandschap. Je gaat er niet naartoe om architecturale meesterwerken te spotten, maar wel om op avontuur te trekken. Je kan er toeren langs gigantische ijs fjorden en op zoek gaan naar reusachtige walvissen. Mag het voor jou wel wat meer zijn? Dan kan jij je ook laten overvliegen boven alle pracht van de Groenlandse natuur.

8. Terschelling

Nog een mooie locatie dicht bij huis, waar je vooral naartoe trekt om sportief op ontdekking te gaan zoals te zien is op de website van de vvv. Niets geeft zo’n zalig gevoel als mountainbiken over de mooie brede stranden. Of wat dacht je misschien van een blokart? Naar Terschelling trek je niet om stil te zitten, maar wel om te genieten van het mooie uitzicht en de actie.

9. Schotland

Schotland, de plek waar je kan deelnemen aan een echte survival. De ongerepte natuur van bossen en weiden is zo uitgestrekt dat je soms zelfs in de verte geen levende ziel meer kunt spotten. Een incentive reis naar dit prachtige land dient dan ook om elkaar beter te leren kennen, om als groep nog hechter te worden.

10. Georgië

Last but not least: Georgië. Een berglandschap om u tegen te zeggen. Wandel door het Kaukasus gebergte en ontdek de mooie stad van Tbilisi. Door naar Georgië af te zakken, ga je helemaal back to the basics. Laat de luxe achter je en keer terug naar de oorsprong van ons bestaan: de natuur.

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer