Veilig je auto parkeren bij het vliegveld

door Reis om de Wereld
264 views
Azoren de kleine haven op Pico eiland

O wat is het heerlijk om op reis te gaan. Vooral een mooie lange reis, waarbij je meerdere prachtige steden of wellicht landen aandoet, is iets om heerlijk naar uit te kijken.

Je gaat natuurlijk met het vliegtuig, want dat is de makkelijkste en snelste manier om naar een verre bestemming af te reizen. Maar hoe ga je naar het vliegveld? Je kan met de trein of met de taxi, maar na een reis wil je toch het liefst met je eigen vervoer weer naar huis. Dan kun je dus het beste de auto parkeren bij het vliegveld. En door voor een bewaakt parkeerterrein te kiezen, zoals Euro Parking Eindhoven, staat je auto de hele tijd veilig.

Vliegen vanaf Eindhoven

Eindhoven is de afgelopen jaren als vliegveld zeer gegroeid. Het is mogelijk om steeds meer bestemmingen via dit vliegveld te bereiken. Tot aan de Tweede Wereldoorlog was het een civiele luchthaven, maar daarna werd het een vliegveld van de Koninklijke Luchtmacht.

Het wordt nog steeds gebruikt als militaire luchthaven en veel taken – ook voor burgervluchten – worden gewoon door leden van de Koninklijke Luchtmacht vervuld. Je kan met vluchten van Ryanair, Wizz air en Transavia vele bestemmingen in de wereld bereiken. Of je een zakelijke vlucht maakt, op stedentrip gaat met je lief of het avontuur aangaat met vrienden, Eindhoven Airport vormt daar zeker een goed startpunt voor.

Veilig parkeren

Of je nu kort wil parkeren of juist voor een langere tijd je auto onder wil brengen. Parkeren Eindhoven vliegveld doe je bijvoorbeeld bij Euro Parking. Zo kun je je auto zelf parkeren en hou je je autosleutels gewoon bij je in de koffer.

Wil je tijdens het backpacken niet de zorg hebben over je autosleutels, dan kun je ook kiezen om een chauffeur van Euro Parking je auto te laten parkeren. Je rijdt dan naar de terminal waar de chauffeur je auto overneemt. De sleutels worden door de Valet parking bewaard.

Het fijne hieraan is dat je niet met je koffers door de hele parkeergarage hoeft te zeulen. Je stapt voor deur uit en de reis kan beginnen.

Vooraf boeken

Het is wel verstandig om je parkeerplaats van te voren te reserveren. Doe dit meteen wanneer je je reis hebt geboekt. Dat is alvast een zorg minder en je bent verzekerd van een goede parkeerplek. Je kan zowel een Valet parking plek als een plek waar je zelf parkeert boeken. Hoe fijn is dat?

Overigens bieden deze parkings ook een annuleringsdekking aan. Gaat je vlucht onverhoopt niet door, dan hoef je je niet druk te maken dat je de gereserveerde parkeerplek niet zou kunnen annuleren.

Vakantie voor de auto

Of je nu naar de Azoren gaat of lekker geniet van een stedentrip naar Riga, je auto heeft ook even vakantie van woon-werk ritjes. ‘Verwen’ je auto dan tijdens zijn verblijf bij de parking met een fijne schoonmaakbeurt. Je kan namelijk allerlei extraatjes nemen om je auto er stralend uit te laten zien als jij weer terug bent van je reis.

Om de accu van de elektrische auto in goede conditie te houden, kun je de auto tijdens het verblijf laten opladen. Als je dan thuis komt, rij je er ook gewoon weer mee weg.

Bewaakte parking

De verschillende parkeerterreinen bij Eindhoven Airport worden uiteraard voorzien van camerabewaking. 24 uur per dag 7 dagen per week wordt de auto in de gaten gehouden. Heb je gekozen voor Valet parking, dan weet je dat de autosleutels ook zeer streng bewaakt worden.

Zo kun je met een gerust hart vliegen vanaf Eindhoven Airport en je auto in vakkundige handen achterlaten. Dan hoef je alleen nog maar te genieten van de vlucht en al het moois wat je op vakantie gaat meemaken.

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer