Vergeet je bikini niet bij een reis om de wereld

door Reis om de Wereld
138 views

Zie jij het als je persoonlijke doel om zoveel mogelijk landen wereldwijd te bezoeken in je leven? Een dergelijke reis om de wereld heeft je ontzettend veel te bieden.

Je gaat op in nieuwe culturen, ontdekt tal van knusse steden en dorpen ver van Nederland vandaan, maakt kennis met de lokale bevolking aan de andere kant van wereld, enzovoorts. Om deze indrukken tijdens je vakanties te kunnen verwerken, is het raadzaam voldoende rustdagen in je reisschema op te nemen.

Een moment om bij te komen op het strand of aan het zwembad. Tevens een goed moment om je lichaam van een bruine gloed te voorzien, voordat je terugkeert naar Nederland. Voldoende reden om voor vertrek op zoek te gaan naar een nieuwe bikini. Kies je voor een bikini met push up, een Brazilian bikini of ga je voor een klassiek model?

Bikini’s tegenwoordig verkrijgbaar in talloze modellen

Wie op zoek gaat naar een nieuwe bikini voor dames zal al snel merken dat het aanbod enorm is. Eerder werden al drie soorten bikini’s genoemd; er zijn nog veel meer opties om uit te kiezen! Bepaal voor jezelf aan welke eisen een bikini moet voldoen. Ben je trots op je vrouwelijke vormen en wil je deze accentueren?

Een Brazilian- of bijvoorbeeld string bikini helpen je hier in dat geval bij. Vind je het juist prettig wanneer een bikinibroekjes wat meer bedekt? Kijk in dat geval naar een bedekte fit bikini, of bijvoorbeeld naar een populaire high waist bikini. De high waist bikini’s sluiten goed aan op een andere modetrend: de groeiende populariteit van high waist jeans voor dames.

Naast de diverse bikinibroekjes zijn er tal van bikinitops. Onderscheid wordt hierbij onder meer gemaakt tussen strapless bikini’s zonder bandjes over je schouders of langs je nek en triangel bikini’s. Zo’n triangel bikinitop heeft een bandjes welke achter je nek langs loopt; het geeft de bikinitop de vorm van een triangel.

Populaire kleuren en prints voor bikini’s

Wanneer je een geschikt model bikini gevonden hebt, breekt de volgende stap aan: het kiezen van een passende kleur. Populair zijn in 2023 de felgekleurde bikini’s. Kijk bijvoorbeeld eens naar een felgroene of -oranje bikini. Ook roze, rood en lichtblauw zijn populaire kleuren dit jaar.

Liever een print? In dat geval kan een dieren- of bloemenprint het overwegen waard zijn. Evenals dat een patroon van streepjes of stippen het traditioneel goed doet onder dames.

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer