De vijf leukste reisgadgets voor deze zomer

door Reis om de Wereld
147 views

Je beste vriendin gaat deze zomer zes weken op wereldreis naar Azië en Australië, Daar hoort natuurlijk een leuk afscheidscadeau bij, Of misschien nog beter, een cadeau die handig is voor op reis. Maar wat kun je geven? Een overzicht van de vijf leukste reisgadgets voor deze zomer.

1. Het boek Hoe word ik Wereldreiziger

Een van de bekendste boeken over wereldreizen is het boek Hoe word ik Wereldreiziger, een boek vol met ervaringen & tips voor wereldreizigers. Van zeezeiler Henk de Velde tot neerlands populairste tv-reizigster Floortje Dessing komt aan bod in dit boek. Naast leuke verhalen en interviews krijg je ook veel tips, zoals reizen en gezondheid en veilig reizen. Succes verzekerd, je krijgt hierdoor echt zin om te gaan reizen.

2. Een scratchmap van de wereld

Een heel leuk cadeau is een scratchmap met een wereldkaart. Hierop kun je alle landen markeren (scratchen…) die je hebt bezocht. Een mooie manier om je herinneringen aan de bezochte landen in kaart te brengen.

3. Reisdagboek

Je kunt natuurlijk via een weblog je reisbelevenissen bijhouden, maar het leukst is toch om je ervaringen ook op papier te zetten. Niet voor niets zijn de reisdagboeken dan ook heel populair. In veel rugzakken vind je ze terug. Als je onderweg iets beleeft, kun je dat direct optekenen in het dagboek. Of je schrijft er iets in aan het eind van de dag, nadat je in je hostel bent gearriveerd.

4. Reis-app

Reis-apps worden vaak gebruikt om je reis aantrekkelijker en comfortabeler te maken. Met Duolingo kun je een nieuwe taal leren, Go Euro zorgt voor een soepele reisplanning en PackPoint berekent de verwachte weersomstandigheden op de plek waar je heen gaat en geeft bovendien een kant en klare inpaklijst. Geef een cadeaubon van Apple en je vriendin kan daarvoor 3, 4 of wellicht 5 apps downloaden.

5. Inspiratie bij een cadeauwinkel

Ben je er nog niet uit, kijk dan even bij https://www.cadeautjes.nl/cadeau-voor-haar voor meer inspiratie. Hier vind je de leukste en origineelste reisgadgets, van een hangmat tot een mini-ventilator die tijdens de reis voor verkoeling zorgt. Deze gadget werkt onder andere met je smartphone via een USB aansluiting. Of wat te denken van een retro reisspel van Domino’s? Er zit altijd wel iets bij waarmee je je vriendin kunt verrassen, zodat ze goed voorbereid en comfortabel op wereldreis gaat.

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer