Vijf mooiste bounty eilanden

door Reis om de Wereld
1,K views

Bounty eilanden, ze worden gekenmerkt door wuivende palmbomen, hagelwitte (of roze) stranden en de zee is natuurlijk niet grauw grijs zoals in Nederland, maar verfrissend turquoise. Het is werkelijk een paradijs om te zien op foto’s, stel je voor wat voor het gevoel het je zou geven als je er echt was.

Het ideale aan deze bestemmingen is dat de zon er bijna altijd schijnt, waardoor zelfs een zonvakantie in november geen probleem is. De vijf mooiste bounty eilanden worden aan je voorgesteld…

Nalaguraidhoo, Malediven

De Malediven staan bekend om de prachtige vergezichten, luxe resorts en de tropische sfeer om heerlijk te ontspannen. Als jullie puur op vakantie gaan om te relaxen dan zijn de talloze bewoonde en onbewoonde eilanden met exotische stranden ideaal voor jullie vakantie.

Het favoriete eiland is het onbewoonde eiland Nalaguraidhoo. Voor een mooi uitzicht bekijk je ’s avonds de zonsondergang waardoor het zand goudkleurig lijkt. Daarnaast is het ook erg leuk om de onderwaterwereld op het eiland te gaan ontdekken.

Aldabra, Seychellen

Op de Seychellen is flora en fauna te vinden die nergens anders op de wereld voorkomt. Een van de mooiste eilanden van de Seychellen is Aldabra, waar een combinatie van unieke plant- en diersoorten met de parelwitte en adembenemende uitzichten op de oceaan Aldabra tot een mooie vakantiebestemming maakt. Het eiland staat niet voor niets in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO!

Île aux Cerfs, Mauritius

Mauritius is ook echt een parel! Een van de mooiste plekjes van dit prachtige eiland is toch wel Île aux Cerfs… Dit onbewoonde eiland lijkt rechtstreeks uit een sprookjesachtige film te komen. Je vindt hier alles wat je bij een paradijselijke bestemming verwacht. Kristalhelder water, prachtige witte zandstranden en de mooiste palmbomen. Wie wil jou niet naartoe?

Isla Saona, Dominicaanse Republiek

Een van de mooiste eilanden van de Dominicaanse Republiek; Isla Saona! Het is niet alleen een van de mooiste eilanden, maar ook het grootste eiland van dit prachtige land. We kennen natuurlijk allemaal de term ‘Bounty eiland’, maar dit eiland kunnen we ook met recht zo noemen. Het chocolademerk met de gelijknamige naam heeft namelijk hun commercial opgenomen op dit eiland.

Klein Curacao, Nederlandse Antillen

Klein Curaçao is een klein onbewoond eiland voor de kust van Curaçao. Naast het helderblauwe water is er heerlijk fijn wit zand en heel veel rust te vinden. Het is een prachtig paradijselijk eiland dat per boot te bereiken. Er kan zelfs worden gezwommen met zeeschildpadden op het eiland.

Klein Curacao is niet alleen een paradijs voor liefhebbers van zonnige stranden, ook snorkelaars en duikers komen hier aan hun trekken. Lijkt het je interessant om dit bounty eiland te gaan ontdekken, neem dan eens een kijkje bij de Curacao aanbiedingen bij VakantieDealz!

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer