Op wereldreis!

Wij werken nauw samen met WTC.nl die al bijna dertig jaar specialist op het gebied van Wereldtickets en Combitickets. Zij hebben een uitgebreid en gevarieerd aanbod van wereldreis tickets. Je kunt een advies op maat krijgen als je specifieke wensen hebt, de reisspecialisten kunnen je helpen met deskundig advies bij het vaststellen van de perfecte reis. Maar je kunt ook voor een wereldticket kiezen met een selectie van verschillende steden.

World Ticket Center biedt ook Combi-tickets aan: dit zijn tickets als je niet rond de wereld wilt vliegen, maar verschillende bestemmingen of continenten in één ticket combineren.

Wereldreis online boeken

Bij WTC kun je makkelijk zelf je reis online boeken. Je ziet precies hoeveel kilometer je in totaal vliegt en welke vliegtuigmaatschappijen je naar je bestemmingen brengt.
Ook is er een overzicht welke voorwaarden er gelden voor het tussentijds wijzigen van vluchten. Dat is handig als je bijvoorbeeld langer in een land wilt blijven omdat je het naar je zin hebt.
HWIW - reizen met de tablet

Nog een paar tips voor de wereldreiziger:

  • Koop het boek Hoe word ik Wereldreiziger om alvast in de stemming te komen.
  • Maak een planning van de route en de steden die je beslist wilt zien.
  • Bekijk wanneer je op reis wilt. Je moet namelijk veel regelen om op wereldreis te gaan en dat kan best een paar maanden voorbereidingstijd kosten.
  • Bepaal wat je budget is. De kosten van een reis om de wereld kunnen flink oplopen.
  • Daarna kun je de WTC reisdeskundigen raadplegen: via de website, telefoon, e-mail.
  • WTC brengt je wensen in kaart en stuurt je een reisschema met kostenplaatje.

Goed voorbereid op reis? Lees dit eerst!

Wat is de beste tijd om op wereldreis te gaan, wat kost het en welke bagage neem je mee? Lees de 14 hoofdstukken voor de perfecte voorbereiding!