Reis om de Wereld
Voeding voor reizigers

Wereldsteden aan de muur hangen

36

Wanneer je van reizen houdt, is het niet alleen leuk om dit te doen, maar er ook iets van in je interieur te hangen.

Onlangs heeft FotoCadeau.nl een ruime collectie met meer dan 10.000 wanddecoraties aan het assortiment toegevoegd, waaronder ook veel prints van wereldsteden, natuur, landen, skylines en werelddelen. In dit artikel lees je meer over deze fotocollectie.

Meer dan 10.000 wanddecoraties

Onlangs heeft FotoCadeau.nl meer dan 10.000 wanddecoraties aan het assortiment toegevoegd met ook veel prints die geschikt zijn voor echte reizigers. Het assortiment met afbeeldingen is onderverdeeld in de volgende categorieën:

 1. Steden
  2. Natuur
  3. Dieren
  4. Landen en werelddelen
  5. Wereldkaarten
  6. Onderwaterwereld
  7. Skylines
  8. Boeddha

Voor echte reisliefhebbers zijn in de categorieën steden, natuur, landen en werelddelen, wereldkaarten en skylines genoeg prints te vinden. Je kunt natuurlijk ook een foto afdrukken die je zelf op een stedentrip of andere reis hebt gemaakt, maar vaak is de kwaliteit van eigen foto’s toch iets minder goed. Met een kant-en-klare print heb je dit probleem niet.
Een voorbeeld van een wanddecoratie van een stad in Denemarken is een print van Kopenhagen op canvas.

Van elk mooi plekje op de wereld vind je een print in het assortiment van FotoCadeau. Niet alleen Europese steden, maar ook Amerikaanse en Aziatische steden zijn te vinden in de collectie. In de categorie ‘natuur’ vind je talloze afbeeldingen van het noorderlicht, canyons, meren, alpen en andere landschappen. Hieronder zie je een voorbeeld van de Alpen op glas.

Wat handig is aan de fotoprints van FotoCadeau, is dat de afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn, wat voor een scherpe afdruk zorgt. Daarnaast kun je een keuze maken uit verschillende materiaalsoorten, zodat de print volledig in je interieur zal passen. Er is keuze uit een afbeelding op canvas, wat een neutrale uitstraling heeft. Ook kun je een afbeelding op poster, hout, aluminium of glas laten drukken. Als laatste is er ook de mogelijkheid om de tuin op te vrolijken met een afbeelding naar keuze op een tuinposter.
Je kunt er natuurlijk ook altijd nog voor kiezen om een eigen foto op één van deze materiaalsoorten af te laten drukken. Dit kan namelijk ook nog steeds bij FotoCadeau.