Serie wereldreiziger: Zet de stap van dromen naar doen

door Reis om de Wereld
534 views

Twijfel je om je droom een wereldreis te maken kunt verwezenlijken? Is het niet te zwaar om in Azië te gaan fietsen? Wat zijn de risico’s van wandelen in de bergen? De Serie voor de wereldreiziger geeft je voldoende bagage mee om de stap te wagen.

De auteurs van deze reisgidsenreeks zijn rotten in het reisvak en bieden je allround informatie én getuigenissen van andere doorgewinterde reizigers aan.

Hoe word ik wereldreiziger?

Marcel Gansevoort
Hoe word ik WereldreizigerWat bezielt een wereldreiziger, wat moet je ervoor laten, en is het wel leuk met al die ontberingen? Op deze en vele andere vragen geeft deze gids je een antwoord. Ontdek de vele facetten van het reizen in de talrijke verhalen van ervaren wereldreizigers.

Met praktische informatie en allerlei tips om je voor te bereiden op een reis die je leven zal veranderen.

ISBN 978 94 014 4413 2 | € 19,99
Paperback | 246 blz.

 

 

Hoe word ik bergwandelaar?

Debbie Sanders & Geert Van Speybroek
hoe word ik bergwandelaarAls bergwandelaar word je geconfronteerd met onverwachte omstandigheden die om snelle en verstandige beslissingen vragen.
Wanneer je van plan bent de bergen in te gaan is het belangrijk dat je over de juiste kennisbeschikt.

Hoe word ik bergwandelaar? biedt je de essentiële know-how om op een veilige en comfortabele manier de bergen actief te beleven.

ISBN 978 94 014 5320 2 | € 21,99
Paperback | 248 blz.

 

 

 

Hoe word ik wereldfietser?

Marja Kerst & Pim Verver
hoe word ik wereldrfietserJe fiets, de kosten, je gezondheid, je route uitstippelen, samen of alleen reizen, logeren onderweg, veiligheid en omgangsvormen, het weer, verkeer en de wegen… Alle praktische informatie komt in dit boek aan bod.

Doe je voordeel met de praktische adviezen van ervaren wereldfietsers en ontdek dat ook jij het kunt. Of je nu voor een jarenlange tocht over de aardbol kiest, of er twee weken op uit trekt in Europa. Just pedal and go!

ISBN 978 94 014 5321 9 | € 21,99
Paperback | 248 blz.

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer