Zo leg je herinneringen van je vakantie vast

door Reis om de Wereld
181 views

Een verre reis naar Thailand, een huwelijksreis naar het exotische Malediven of gewoon een leuke stedentrip naar Barcelona om iets te vieren. Leuke herinneringen moet je koesteren en vooral ook levend houden. Maar hoe doe je dat? We geven een aantal tips hoe je dat kunt doen op persoonlijke wanddecoratie.

Je kent het vast: je hebt een fantastische trip gemaakt waar je altijd al van droomde en maakt er honderden foto’s van. Foto’s van jezelf, je gezin, de overweldigende natuur of prachtige paleizen en kathedralen.

De ene foto is nog mooier dan de andere.  Als je weer terugkomt, kun je ze op een persoonlijk blog plaatsen of op social media. Maar wat ook vaak in de praktijk gebeurt: de foto’s komen terecht op je computer of in een digitale cloud om te bewaren voor ‘later’.  Maar dan dreigt het gevaar dat ze ‘verdwijnen’ en niemand kijkt er meer naar om. En dat is zonde!

Safari in Kenia

Met een foto op canvas breng je die mooie herinneringen van je droomreis terug en maakt je het tastbaar en zichtbaar. Je hebt een prachtige foto van je gezin tijdens een safari in Kenia gemaakt. Die foto wil je levensgroot aan de muur hangen in je huis- of slaapkamer, zodat je er elke dag eventjes aan wordt herinnerd.

Een canvasfoto is dan een perfecte oplossing, dat je kunt laten maken bij een online bedrijf gespecialiseerd in persoonlijke wanddecoratie. Je kunt de foto eenvoudig downloaden, bewerken, in en uitzoomen tot precies de juiste grootte.

Canvasdoek is een natuurlijk materiaal en zorgt voor een mooi effect, waardoor de foto er goed uitspringt qua kleur en scherpte. Het doek wordt opgespannen op sterke houten frames, die makkelijk aan de muur gehangen kunnen worden.

Foto op Hout

Maar misschien is een foto op hout nog mooier. De kleuren van de foto komen zo nog beter naar voren.  De foto’s worden op steigerhouten planken bevestigd en hebben een whitewash afwerking. Dat is een laag witte vernis die voor het printen met de hand op het hout wordt gesmeerd. Het zijn dikke planken en daardoor trekken ze niet snel krom, dus je kunt er vele jaren van genieten.

Je ziet ook de structuur van het hout door de foto heen, zodat de foto’s een natuurlijke en stoere uitstraling hebben.  En het mooie is: elke vakantiefoto is op het hout te bedrukken.

Onvergetelijke foto’s

Dus… kijk nog eens goed in je digitale opslag of er nog foto’s tussen zitten die eruit springen, zoals van die wereldreis naar Australië en Oceanië of die vakantiecruise naar Noorwegen. Geheid zitten er een paar onvergetelijke foto’s tussen die je bijblijven en herinneringen oproepen.

Want, zo schreef de Amerikaans actrice en schrijfster Ilka Chase ooit, reizen is een driedubbel plezier: verwachting, avontuur en herinnering. En zo is het maar net!

 

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer