Zorgeloos op vakantie

door Reis om de Wereld
122 views

Vliegen is makkelijk en snel, maar niet iedereen heeft zomaar een vliegveld naast de deur. Naast reizen met het openbaar vervoer, zijn er genoeg mensen die met eigen vervoer richting Schiphol vertrekken. Maar waar laat u de auto zo lang staan?

Een weekendje Londen, drie weken op visite bij vrienden in Griekenland of misschien wel een wereldreis van zes maanden. Of u nu voor een korte of een langere periode op vakantie gaat, de auto zal ergens geparkeerd moeten worden. Maar natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde voorkeur voor een bepaalde manier van reizen. Komt u helemaal uit het hoge noorden en vertrekt uw vliegtuig al wanneer de meeste mensen nog op één oor liggen? Dan kan het bijvoorbeeld zeer gewenst zijn om de avond van tevoren al een hotel nabij Schiphol te hebben.

Langparkeren

Maar vindt u het geen probleem om vroeg op te staan, zelf uw auto te parkeren en even naar de vertrekhal te lopen, dan is langparkeren een goede optie. Daarnaast zijn er ook mensen die het heerlijk vinden dat alles van top tot teen geregeld is: uitstappen bij de goede vertrekhal en ook weer opgehaald worden als u terug komt van een relaxte vakantie. Valet parking is dan bijvoorbeeld helemaal geschikt.

Naast de voor de hand liggende parkeerplekken, zijn er dus talloze andere opties om uw auto voor korte of langere tijd te parkeren. Om uw reis zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken, zou het niet handig zijn om parkeerprijzen van verschillende aanbieders te kunnen vergelijken? De website schiphol parkeren gaat over het schiphol parkeren en biedt deze mogelijkheid. Op deze manier kunt u de reis geheel naar uw eigen smaak laten verlopen.

Echt goedkoop parkeren?

Kom dan met de trein naar Schiphol, onder de vertrekhallen stopt de trein. Makkelijker kan bijna niet, en goedkoper ook niet.

Gerelateerd

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Prima! Lees meer